viper dodge


Dodge Viper ki mobil sport bertenaga V10 (ngerti ra mbul?..) V10 artine  mesin bersilinder 10.

mobil gaul iki di gawe perusahaan sing jeneng'e Chrysler Dodge. 
Produksi mobil sport iki di pertama gawe model dua kursi taon 1991.
lan nganti 2011 kiro2 ono 4 generasi model viper lan 7 varian sing manteb abis..
rego Viper ki kiro2 US$ 89,000 penjualan Viper nang amerika ki midun drastis seko taun ke taun...
taon 2008 laku 1172
taon 2009 laku 482
taon 2010 laku 392
pie nek nang indonesia? ono sing duwe ra yo?

"oke deh, banjur pie spec'e mas?" tanya becak driver

"sabar gan, nek tak tulis kabeh iso ngimpul tangan'ku ngtikk'e"
ki spec Dodge Viper model generasi ke 4 taun 2008
  • 0–60 mph (0–97 km/j): 3.4 detik
  • 0–100 mph (0–160 km/j): 7.6 detik
  • top speed: 202 mph (325 km/j)
  • acceleration: 1.06 g (10.4 m/s²)
  • 100–0 mph (160–0 km/j): 270 ft (82 m)   
arti'ne : nek ono viper ngebut.... ojo nyedak!!

Bentuk2'e Dodge Viper:
Viper GT 2
Viper ACR


Viper ACR-X

Viper Mopar Concept Coupe
Viper SRT-10 Carbon



Firepower


Copperhead


meski perusahaan Chrysler iki di kiro bangkrut mergi duit'e entek, tp juragan'ne malah ngangkon anak buah'e nggawe model anyar nggo taon 2012.

Tidak ada komentar: